top of page
(+32)054343202                                                            Gratis levering in België en Nederland                                                                             info@droommatrassen.be 
Couple's voeten in bed

Matrassen

Een nieuw matras nodig? 

Het matras vormt samen met de bedbodem het belangrijkste onderdeel voor een goed slaapcomfort. Hierdoor is het van belang dat u goede matrassen in uw ledikant of bedombouw heeft. De adviseur van Droom Matrassen helpt u hierbij graag. Zo kunt u een matras vinden dat past bij uw voorkeur.

Wij adviseren u altijd proef te liggen voordat u een matras koopt? Dit is voor ons niet meer dan logisch. Uiteindelijk wilt u goed kunnen slapen. Het kopen van een matras is een jarenlange investering. Daarover hoort u op de best mogelijke manier te worden geïnformeerd.

Om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij ons assortiment online inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u op uw gemak alle specificaties en mogelijkheden bekijken. Voor goed slaapadvies komt u vervolgens naar de winkel.

Best Sellers

man Slapen
Een matras dat past bij jou 

 Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Een vereiste voor een comfortabele nachtrust is dan ook het kiezen voor een matras die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Bij Droommatrassen vind je verschillende soorten matrassen, zoals een koudschuim matras en een pocketvering matras. Wist je dat een koudschuim matras en een pocketvering matras veel van elkaar verschillen? Beiden zijn overigens geschikte matrassen voor op een boxspring of een bed met lattenbodem. 

Koudschuim matras: uitstekende luchtcirculatie en ventilatie

Dankzij de open celstructuur van een koudschuim matras, is dit type matras goed in staat om vocht op te nemen en om te ventileren. Dus als jij het van nature snel (te) warm hebt in bed, kan een koudschuim matras uitkomst bieden. Daarnaast vertoont een koudschuim matras weinig tot geen kuilvorming. Hierdoor gaat dit type matras jarenlang mee. Een ideaal boxspring matras dus!

matras
Lezen in bed
Pocketvering matras: verstevigde comfortzones

De kwaliteit van een pocketvering matras hangt af van het aantal veren per m2. Daarnaast biedt een pocketvering matras verschillende comfortzones, die extra ondersteuning bieden tijdens de nachtrust.

Dit zijn drukpunten, zoals bij de heupen en schouders. Tevens is een pocketvering matras zeer hygiënisch, omdat het matras goed ventileert.

Bij Droommatrassen vind je alleen pocketvering matrassen met een hoog aantal veren per m2. Zo verzekeren we je van het allerbeste comfort. 

Kies je voor een latex matras? 

Het is belangrijk om eerst te weten dat er verschillende soorten latex zijn. Zo bestaat er natuurlatex en synthetisch latex. Natuurlatex is een grondstof die wordt gewonnen door het aftappen van de rubberboom Hevea Brasiliensis. Dat sap noemen we ook wel latexmelk.

Synthetische latex wordt gemaakt door middel van een chemisch proces waarbij aardolie als grondstof wordt gebruikt in plaats van het sap van de rubberboom. Een synthetisch latex matras heeft vaak vergelijkbare eigenschappen als een natuurlatex matras. Zo bi