top of page
ontbijt op bed
Slaapkamer

Bedbodems

Een goede bedbodem zorgt voor een goede nachtrust. Naast dat een goed matras natuurlijk belangrijk is voor jouw nachtrust, is een goede bedbodem onmisbaar! Jouw bedbodem bepaalt namelijk ook in grote mate jouw ligcomfort. Alle goede eigenschappen van een matras, worden door een bodem versterkt. Je hebt hierdoor een optimale ondersteuning en je kunt weer slapen als een roosje! 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Best Sellers

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Elektrisch of vlak ? 

Bij Droommatrassen kun je kiezen tussen elektrische of vlakke bedbodems. En kies je dan voor een lattenbodem of een schotelbodem? Voor een bedkader of een boxspring? De keuze is echt reuze! Wil je zeker weten dat de keuze die je hebt gemaakt, wel de juiste is voor jou en jouw situatie? Onze slaapspecialisten helpen je graag verder. We willen immers dat je de komende jaren kunt genieten van jouw aanschaf!

Ontspanning

Met een verstelbare bodem kun je zelf kiezen op welke plek je extra ondersteuning wenst. Een lekker ontbijtje op bed van jouw partner? Een druk op de knop en je bent klaar om heerlijk te genieten van jouw ontbijt op bed. Het is altijd lekker wakker worden als iemand dit voor jou regelt, toch? Ook als je bijvoorbeeld last hebt van lage rugklachten is een elektrische of verstelbare bedbodem erg fijn. Je kunt hiermee het voeteneinde iets omhoog brengen, waardoor de druk op de rugwervels wordt verminderd.

Op een vlakke, niet verstelbare bedbodem kun je zowel een eenpersoonsmatras als een tweepersoonsmatras gebruiken.

Grootouder en Kleinkind
Stabiel en stevig ...

Kies je voor een stabiele en stevige ondersteuning? Dan kun je het beste gaan voor een lattenbodem met zoveel mogelijk latten. Hoe meer latten, hoe steviger de ondersteuning. We adviseren je om voor aanschaf van een lattenbodem, de verschillende combinaties in onze showroom te testen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Wat is een schotelbodem? 

Deze vraag horen we vaak en daarom beantwoorden we deze vraag graag. Een schotelbodem is opgebouwd uit veel kunststof schotels die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit heeft een stevige en soepele bedbodem tot gevolg! Schotelbodems bieden naast een erg goede ondersteuning, ook goede ventilatie. Schotelbodems zijn met name geschikt voor koudschuim of traagschuim matrassen.

Lezen in bed
Waar op moet je letten? 

Stabiliteit: stabiliteit is erg belangrijk voor een bed. Het biedt de nodige steun aan je lichaam, maar zorgt ook dat het bed niet opeens inzakt als je er iets te hard op gaat zitten. Let er dus op dat er genoeg latten aanwezig zijn. 28 latten is een goed uitgangspunt. 

Materiaal: het materiaal van je verstelbare bedbodem moet ook van hoge kwaliteit zijn. Denk hierbij aan beukenhout of metaal. Dit heeft invloed op de levensduur van je elektrische lattenbodem. 

Geschiktheid verschillende types matrassen: niet ieder frame is geschikt voor elk matras. Let er op dat het matras wat jij zelf hebt, geschikt is voor de bedbodem. Over het algemeen zijn de standaard matrassen geschikt.

Bel naar 054343202

Ma - Za  10.00 -18.00u 

Vr  GESLOTEN 

Zo 13.00 -18.00u 

Stuur ons een e - mail 

Stel je vragen via sociaalmedia 

Ma - Zo  10.00 - 23.00u 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
(+32)054343202                                Gratis levering in België en Nederland                                 info@droommatrassen.be 
bottom of page