top of page
woonkamer
woonkamer

Slaapbank 

Wat verwacht jij van je slaapbank en aan welke eisen moet het meubelstuk voldoen? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Droom jij van een trendy bank en tevens een comfortabel bed, dan kies je voor een hippe uitvoering met mooie bekleding. De slaapbanken van tegenwoordig zijn zelfs verkrijgbaar met pocketveren in zowel het zit- als het ruggedeelte. Zo weet je zeker dat je overdag comfortabel zit en 's morgens uitgerust wakker wordt. Natuurlijk kun je ook nog steeds een eenvoudig exemplaar kopen als je deze niet vaak gebruikt. Maar zelfs de eenvoudige slaapbanken zien er tegenwoordig uit als een volwaardig meubelstuk.

Ontdek de hele collectie van onze banken

Een ruim assortiment gestoffeerde meubelen: zitbanken, fauteuils en textielbedden, gemaakt met de beste grondstoffen.

Bij veel van onze zetelbedden kunt u zelf de bekledingssoort en kleur bepalen. U kunt dan kiezen uit diverse stof- en ledersoorten.

Deze bekledingssoorten zijn op hun beurt weer verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kiest u voor een zetelbed in het grijs, groen of zwart? Of gaat u toch voor een roze zetelbed? Ontdek de mogelijkheden bij Droom Matrassen! 

zetelbedden 

Our Signature Aesthetic

Wat is een slaapbank?

Een slaapbank is heel simpel gezegd een bank die je in een handomdraai kunt veranderen in een slaapplaats en andersom. Vroeger waren slaapbanken van slechte kwaliteit en hadden een stoffig imago. Er werd alleen gekeken naar de functionaliteit, je moest erop kunnen zitten en slapen. Tegenwoordig zijn de banken hippe meubelstukken met een moderne uitstraling. Als je het niet weet, zie je bij de meeste slaapbanken niet dat de trendy bank waar je zo lekker op zit, 's avonds dient als comfortabele slaapplaats.

Woonkamer

Je hebt een extra slaapplaats nodig, maar de benodigde ruimte ontbreekt. Heb je al eens aan een slaapbank gedacht? De ideale oplossing! Overdag gebruik je het meubelstuk als een bank en 's avonds tover je het om in een comfortabel bed. Graag vertellen we je alles wat je moet weten over een slaapbank. 

Op een vlakke, niet verstelbare bedbodem kun je zowel een eenpersoonsmatras als een tweepersoonsmatras gebruiken.

woonkamer
Waarom een slaapbank? 

Een slaapbank is twee meubelstukken in één. Hoe handig is dat? Je kunt de slaapbank gebruiken in een ruimte waar eigenlijk geen plaats is voor een bank en een bed samen. Denk aan een kleine studentenkamer of de logeerkamer voor je gasten. Maar ook in vakantiehuisjes worden vaak slaapbanken gebruikt. Een leuke bijkomstigheid is dat je doordat je ruimte bespaart, nu misschien weer ruimte over hebt voor een leuk bijzettafeltje of kastje. De slaapbank heb je tegenwoordig in zoveel soorten en uitvoeringen, dat deze in elk interieur past.schaf van een lattenbodem, de verschillende combinaties in onze showroom te testen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Soorten slaapbanken 

Als je denkt dat een slaapbank een simpel meubelstuk is, heb je het mis. Je kunt kiezen uit allerlei varianten. Een uitklapbare slaapbank is ideaal. Je klapt de bank uit en voilá, je bed is gereed. Het voordeel van een bank met een lade is de extra bergruimte. Onder de bank zit een lade die je uitschuift en daar kun je heel handig je extra beddengoed in bewaren. Slaapbanken vind je in een één-persoonsuitvoering of twee-persoonsuitvoering. Dus ook op een slaapbank kun je heerlijk romantisch de nacht doorbrengen met je lief of die onverwachte logee.

Scandinavische woonkamer
Een slaapbank naar wens...

Wat verwacht jij van je slaapbank en aan welke eisen moet het meubelstuk voldoen? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Droom jij van een trendy bank en tevens een comfortabel bed,

dan kies je voor een hippe uitvoering met mooie bekleding. De slaapbanken van tegenwoordig zijn zelfs verkrijgbaar met pocketveren in zowel het zit- als het ruggedeelte. Zo weet je zeker dat je overdag comfortabel zit en 's morgens uitgerust wakker wordt. Natuurlijk kun je ook nog steeds een eenvoudig exemplaar kopen als je deze niet vaak gebruikt. Maar zelfs de eenvoudige slaapbanken zien er tegenwoordig uit als een volwaardig meubelstuk.

Bel naar 054343202

Ma - Za  10.00 -18.00u 

Vr  GESLOTEN 

Zo 13.00 -18.00u 

Stuur ons een e - mail 

Stel je vragen via sociaalmedia 

Ma - Zo  10.00 - 23.00u 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Maatwerk

Boxsprings & Matrassen op elke gewenste maat leverbaar 

GRATIS bezorging 

Wij leveren en plaatsen uw aankopen gratis & nemen uw oud matras gratis mee!  

Vragen

Wij bieden u een professionele

advies aan.

Showroom

Bezoek zeker onze mega

showroom

(+32)054343202                                Gratis levering in België en Nederland                                 info@droommatrassen.be 
bottom of page