top of page
(+32)054343202                                                            Gratis levering in België en Nederland                                                                             info@droommatrassen.be 
Slaap

Verschillende soorten lattenbodems

Verschillende soorten lattenbodems...

Er zijn verschillende soorten lattenbodems beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten:

Vaste lattenbodem: Dit is de meest eenvoudige en traditionele vorm van een lattenbodem. Het bestaat uit een stevig frame met houten latten die horizontaal over het frame zijn Met opmerkingen: Zijn deze lattenbodems beschikbaar bij ons? geplaatst. Vaste lattenbodems bieden een gelijkmatige ondersteuning voor het matras en bevorderen een goede luchtcirculatie.

Verstelbare lattenbodem: Deze lattenbodem kan worden aangepast aan verschillende slaaphoudingen door de stand van het hoofd- en voeteneinde aan te passen. Dit type lattenbodem is handig voor mensen die graag lezen, tv kijken of last hebben van ademhalingsproblemen. Ze zijn meestal elektrisch verstelbaar en kunnen vaak worden bediend met een afstandsbediening.

Schotelbodem: Een schotelbodem is een lattenbodem met flexibele kunststof schotels in plaats van houten latten. Deze schotels bieden individuele ondersteuning en passen zich aan de lichaamscontouren aan. Dit zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en een betere aanpassing aan het lichaam.

Lattenbodem met zones: Een lattenbodem met zones heeft verschillende verstelbare latten die zijn verdeeld in zones. Elke zone heeft een andere stevigheid om specifieke delen van het lichaam, zoals de schouders en heupen, beter te ondersteunen.

Elektrisch verstelbare lattenbodem: Dit type lattenbodem kan het hoofd- en voeteneinde onafhankelijk van elkaar omhoog en omlaag bewegen met behulp van een elektrisch systeem. Dit biedt extra comfort en maakt het gemakkelijker om verschillende slaapposities aan te nemen.

 

Elk type lattenbodem heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, slaapbehoeften en budget. Het is belangrijk om uw matras en lattenbodem op elkaar af te stemmen om optimaal slaapcomfort te bereiken.

Telefoon 

(+32)054343202

Email 

bottom of page