top of page
(+32)054343202                                                            Gratis levering in België en Nederland                                                                             info@droommatrassen.be 
ontbijt op bed
Slaapkamer

Bedbodems

Een goede bedbodem zorgt voor een goede nachtrust. Naast dat een goed matras natuurlijk belangrijk is voor jouw nachtrust, is een goede bedbodem onmisbaar! Jouw bedbodem bepaalt namelijk ook in grote mate jouw ligcomfort. Alle goede eigenschappen van een matras, worden door een bodem versterkt. Je hebt hierdoor een optimale ondersteuning en je kunt weer slapen als een roosje! 

Best Sellers

Elektrisch of vlak ? 

Bij Droommatrassen kun je kiezen tussen elektrische of vlakke bedbodems. En kies je dan voor een lattenbodem of een schotelbodem? Voor een bedkader of een boxspring? De keuze is echt reuze! Wil je zeker weten dat de keuze die je hebt gemaakt, wel de juiste is voor jou en jouw situatie? Onze slaapspecialisten helpen je graag verder. We willen immers dat je de komende jaren kunt genieten van jouw aanschaf!

Ontspanning

Met een verstelbare bodem kun je zelf kiezen op welke plek je extra ondersteuning wenst. Een lekker ontbijtje op bed van jouw partner? Een druk op de knop en je bent klaar om heerlijk te genieten van jouw ontbijt op bed. Het is altijd lekker wakker worden als iemand dit voor jou regelt, toch? Ook als je bijvoorbeeld last hebt van lage rugklachten is een elektrische of verstelbare bedbodem erg fijn. Je kunt hiermee het voeteneinde iets omhoog brengen, waardoor de druk op de rugwervels wordt verminderd.

Op een vlakke, niet verstelbare bedbodem kun je zowel een eenpersoonsmatras als een tweepersoonsmatras gebruiken.

Grootouder en Kleinkind
Stabiel en stevig ...

Kies je voor een stabiele en stevige ondersteuning? Dan kun je het beste gaan voor een lattenbodem met zoveel mogelijk latten. Hoe meer latten, hoe steviger de ondersteuning. We adviseren je om voor aanschaf van een lattenbodem, de verschillende combinaties in onze showroom te testen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Wat is een schotelbodem?