Slaapkamer meubels

Slaapkamermeubels kopen? Praktisch én stijlvol!

Een slaapkamer is een plek om rust te vinden, je te ontspannen en daarnaast breng je er vele uren door. Belangrijk dus om veel aandacht te besteden aan deze ruimte in je huis. Een goed ingerichte slaapkamer draagt bij aan de mate waarin je je kunt ontspannen. Richt je slaapkamer daarom praktisch en stijlvol in met de prachtige slaapkamermeubels van Droommatrassen. Van een luxe kist  tot nachtkastjes.

Maak je slaapkamer compleet

Met de slaapkamermeubels van Droommatrassen maak je jouw slaapkamer eenvoudig compleet. Zo zijn een aantal slaapkamermeubels verkrijgbaar in dezelfde kleuren en stofferingen als onze boxsprings. Zo zorg je ervoor dat jouw slaapkamermeubels één geheel vormen. Daarnaast creëer je een luxe sfeer in je ruimte. 

Over Dekenkist

Deze dekenkist is onmisbaar in iedere slaapkamer! Als toevoeging aan de decoratieve functie biedt deze kist ook de perfecte opslagplek. Je bergt er gemakkelijk veel spullen in op en je maakt eenvoudig één geheel van je boxspring. Deze dekenkist wordt namelijk gestoffeerd in dezelfde kleuren als onze boxsprings en is beschikbaar in één vaste maat.

Stijlvol én functioneel

Plaats de dekenkist aan het voeteneinde van je boxspring. Dit staat niet alleen mooi, maar zo voorkom je ook dat je bed een zitplaats wordt. Je bergt er spullen in op die je liever niet in het zicht wilt en legt eenvoudig een set kleding voor de volgende dag klaar. Een multifunctioneel item voor de slaapkamer! 

Nachtkastje met 2 laden 

  • Deze moderne nachtkastjes zijn rondom gestoffeerd en zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de boxsprings. Dankzij de handige lades hebben deze nachtkastjes veel opbergruimte.

Nachtkastje met één lade

  • Deze moderne nachtkastjes zijn rondom gestoffeerd en zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de boxsprings. Dankzij de handige lade zijn deze nachtkastjes niet alleen decoratief, maar ook functioneel!

Nachtkastje box  

Nachtkastjes zijn onmisbaar in de slaapkamer. De nachtkastjes van Droommatrasssen  zijn tijdloos en strak en worden volledig gestoffeerd in een kleur naar keuze. Deze kleuren vind je ook terug in onze boxsprings. Door het materiaal van het nachtkastje te matchen met het materiaal van de boxspring, creëer je namelijk gemakkelijk eenheid in je slaapkamer. 

  • Nachtkastje met 3 lades 

  • Deze moderne nachtkastjes zijn rondom gestoffeerd en zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de boxsprings. Dankzij de handige lades hebben deze nachtkastjes veel opbergruimte.