ONZE PRODUCTEN

 Voor de klant wordt het niet makkelijker om te kiezen, daarom zijn een aantal basisprincipes zoals hieronder aangetoond  van groot belang.

 Een bezoek aan onze toonzaal en het professionele advies van onze verkopers  zal jullie hier ongetwijfeld verder bij  helpen. 

Heavy Cuddle Blanket, ontworpen om knuffels te stimuleren!

Het Heavy -Cuddle blanket of knuffeldeken geeft u een lichte druk waardoor u een comfortabel, veilig en rustig gevoel krijgt. De 6,8kg niet - giftige glasparels vallen knus om u heen en voelen alsof u geknuffeld wordt waardoor het werkt als een kalmerend middel om hevige prikkels zoals angst, rusteloosheid, chronische stress, onregelmatige slaappatronen, RLS (Restless legs syndrome), ADHD, Depressie en Alzheimer-dementie tegen te gaan. De Deep Touch Pressure wetenschap wijst uit dat diepe aanraking druk geweldig is om te ontspannen, rusten, en te mediteren. Het Heavy-Cuddle Blanket geeft u de juiste hoeveelheid gewicht wat nodig is voor een diepe, rustgevende slaap. Het gewicht van Heavy-Cuddle blanket stimuleert knuffels en veroorzaakt de afgifte van zowel serotonine als dopamine in de hersenen. Dit zijn "gelukkige" neurotransmitters dewelke een gevoel van kalmte in ons zenuwstelsel produceren.

Het Heavy-Cuddle Blanket heeft een hoes van 100% zachte katoen met vierkante stikking zodat de niet giftige glasparels gelijkmatig over het deken verdeeld zijn en niet verschuiven. De extra, wasbare, hoes van zachte en luxueuze microfleece wordt door middel van lintjes bevestigd en heeft een aangename warmte voor comfort en anti- stress het hele jaar door.

SMARTSLEEVE

Smartsleeve is een revolutionaire matrasbeschermer die uw slaapcomfort, gezondheid en hygiëne van uw matras optimaliseert. Smartsleeve combineert drie top technologieën die de optimale voorwaarden voor een goede nachtrust bieden. De stof werd gebreid in een speciale 3D-structuur (CAIRFULL) die de matras  permanent ventileert en de druk van het lichaam op de matras vermindert. Smartsleeve regelt het vochtgehalte en de temperatuur van de slaapomgeving (ADAPTIVE). Een probiotische biotechnologie in de stof houdt uw matras op een 100% natuurlijke manier schoon (PUROTEX). Al deze voordelen zijn het recept voor een slim, hemels bed.