matrassen

Koudschuim matras: uitstekende luchtcirculatie en ventilatie

Dankzij de open celstructuur van een koudschuim matras, is dit type matras goed in staat om vocht op te nemen en om te ventileren. Dus als jij het van nature snel (te) warm hebt in bed, kan een koudschuim matras uitkomst bieden. Daarnaast vertoont een koudschuim matras weinig tot geen kuilvorming. Hierdoor gaat dit type matras jarenlang mee. Een ideaal boxspring matras dus!

Een nieuw matras nodig? Kies het juiste matras!

Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Een vereiste voor een comfortabele nachtrust is dan ook het kiezen voor een matras die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Bij Droommatrassen vind je verschillende soorten matrassen, zoals een koudschuim matras en een pocketvering matras. Wist je dat een koudschuim matras en een pocketvering matras veel van elkaar verschillen? Beiden zijn overigens geschikte matrassen voor op een boxspring of een bed met lattenbodem. 

Pocketvering matras: verstevigde comfortzones

De kwaliteit van een pocketvering matras hangt af van het aantal veren per m2. Daarnaast biedt een pocketvering matras verschillende comfortzones, die extra ondersteuning bieden tijdens de nachtrust. Dit zijn drukpunten, zoals bij de heupen en schouders. Tevens is een pocketvering matras zeer hygiënisch, omdat het matras goed ventileert. Bij Droommatrassen vind je alleen pocketvering matrassen met een hoog aantal veren per m2. Zo verzekeren we je van het allerbeste comfort.